back to top

Procurila je vrlo važna informacija, Star Wars Outlaws igramo u kolovozu ove godine, a dobili smo i novi trailer!

OBJAVLJENO

Nedavno smo pisali o nadolazećem traileru za Star Wars Outlaws, koji ćemo uskoro moći pogledati na Ubisoftovom YouTube kanalu. No, danas su se pojavile nove zanimljive informacije koje vrlo vjerojatno nismo trebali vidjeti. Ako možemo vjerovati informacijama koje su se na kratko pojavile na Ubisoftovoj japanskoj stranici, Star Wars Outlaws izlazi krajem ljeta, točnije u kolovozu ove godine. 30. kolovoza je datum koji se spominje na Ubisoftovoj stranici. Pokraj datuma izlaska možemo vidjeti i napomenu koja govori kako će kupci Gold ili Ultimate izdanja dobiti trodnevni rani pristup igri. Drugim riječima, kupci tih izdanja igre moći će istu zaigrati 27. kolovoza.

Treba napomenut činjenicu u kojoj se spominje Gold i Ultimate izdanje igre, što u prijevodu znači kako možemo očekivati Season Pass za Star Wars Outlaws. Također možemo očekivati nekakvu vrstu dodatnog sadržaja u vidu ekspanzija.

Trailer za Star Wars Outlaw nas je upoznao s igrinom pričom, a na prvu moram reći kako me Kay Wess dosta podsjeća na Han Sola. Kada smo već kod Han Sola, njega također možemo vidjeti u traileru, jadničak je nepomičnom stanju u podrumu Jabbe the Hutta. Trailer je zapravo pun poznatih lica, kao što je gore spomenuti Han Solo i Jabba the Hutt. Ukratko, Wess će se zamjeriti velikom i moćnom kriminalom vođi Slirou, te će imati zadatak da “kupi” svoju slobodu. Na tom putu neće biti sama, Wess će tijekom igrine priče okupiti svoju ekipu koja će joj pomoći u tome. Zanimljiv je i prikaz planeta, pa smo tako u traileru dobili pogled na njih čak 5. Kijimi, Akiva, Cantonica, Toshara i Tatooine, planet na kojem će igra i priča započeti. Star Wars Outlaws je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a ispostavilo se da je potencijalni datum točan, naime igru igramo 30.08. ove godine.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.