back to top

Prije 17 po prvi puta smo osjetili iOS pod svojim prstima s prvom generacijom iPhone pametnog telefona

OBJAVLJENO

iOS po prvi puta je prikazan pri početku 2007, bio je namijenjen prvoj generaciji iPhonea koja je na tržište izašla na današnji dan prije 17 godina.

Prva generacija iPhonea u paketu sa iOS operacijskim sustavom bila je revolucionarna. Svi se sjećamo govora Steve Jobsa gdje nam je objasnio koji je to najbolji alat za upravljanje zaslonima na dodir. Isti onaj alat koji ljudi koriste od početka svog postojanja, a to je prst.

Koliko god voljeli ili ne voljeli neki čak i mrzili ovaj brend moramo mu priznati da je uvelike utjecao na razvoj tehnologije. Baš kao što je to i Steve Jobs rekao prije 17 godina, Mac i iPhone su napravili revoluciju u svome području.

iOS je u međuvremenu stigao do svoje 17. inačice dok je trenutno aktualna serija iPhonea 15. generacija. Jesu li to trenutno najbolji proizvodi na svijetu u svome području? Na ovo pitanje nećemo odgovoriti. Zagriženim ljubiteljima ovog brenda ne postoji ništa bolje dok nama koji se bavimo ovim poslom ipak u nekim stvarima zaostaje za konkurencijom.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D