Približava se dugo iščekivana suradnja između Discorda i PlayStationa

OBJAVLJENO

Dugo iščekivana suradnja između aplikacije za razgovore, Discord, i PlayStation je prema provjerenim izvorima zakazana za ožujak 2023. Točnije početak ožujka, 08.03. Tako tvrdi čovjek koji je jako dobro upoznat s ovom temom, Tom Henderson. On je sve informacije o ovoj suradnji objavljivao na svom twitter računu, a radi za Insider Gaming.

Izgleda kako će svi igrači na PlayStation 5 moći praviti svoje sobe za razgovore, dok će igrači na starijoj konzoli ipak biti malo zakinuti. PlayStation 4 igrači će moći samo objaviti koju igru trenutno igraju. Vjeruje se da će ova integracija Discorda doći u verziji 7.00 za PS5. Znamo da verzija 6.50 dolazi prije, 19.01.2023., no ništa ne sugerira da bi Discord tada mogao doći.

Priča koja je započela u svibnju 2021. godine svoj sretni završetak dobiva tek u ožujku 2023. Nadamo se da će se čekanje isplatiti i da će integracija između Discorda i PlayStationa svima olakšati igranje.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.