back to top

Prezentiran je Kombat Pack Roster u Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

Samo nekoliko minuta nakon objave trailera u kojem su potvrđeni dolasci tri nova/stara lika u Mortal Kombat 1, došao je i Kombat Pack Roster Trailer. Čak šest imena se našlo u ovom packu i moramo reći kako neka od njih stvarno obećavaju.

Prvi na scenu dolazi Omni-Man, zatim možemo vidjeti Peacemakera, a zadnji lik koji nije iz Mortal Kombat svemira, je ni manje ni više nego Homelander. Mnogi igrači će konačno dobiti duel koji su priželjkivali godinama, naravno mislim na onaj između Omni-Mana i Homelandera.

No, osim tri lika koji su trenutno vrlo popularni na internetu i društvenim mrežama, iduća tri lika bi svima trebali biti poznati iz prijašnjih Mortal Kombat igara. Prvi je Takeda, nindža koji koristi lance prekrivene žiletima sa svoje oružje, te naravno sve vještine koje jedan nindža posjeduje. Ermac je također nindža, samo što ima i nekakvu vrstu telekineze, poznat je po tome što se sebi obraća s “mi”. Posljednji je Quan Chi, on je demon koji se služi crnom magijom u borbi protiv svojih neprijatelja. Vjerni je sluga Shang Tsungu koji bi trebao biti glavni negativac u priči Mortal Kombat 1.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.