back to top

Prema ovom prikazu, Black Myth: Wukong će biti najljepša igra godine!

OBJAVLJENO

Prije tri godine smo dobili trinaestominutni gameplay trailer za Black Myth: Wukong. Isti nam je samo dokazao zašto smo toliko uzbuđeni zbog dolaska ovog naslova. Riječ je o akcijskom RPG-u iza kojeg stoji kineski studio, Game Science. Black Myth: Wukong bi trebao izgledati najbolje na PC-u, a dokaz tome nam je Nvidijina prezentacija koju smo dobili jučer.

Uz ovaj predivan trailer, dobili smo i nekoliko potvrda. Prva je vezana za podršku Ray Tracing sjena, refleksija i cjelokupnog igrinog osvjetljenja. Ruku na srce, Black Myth: Wukong izgleda predivno i bez Ray Tracing sustava, no njegova prisutnost je samo plus za ovaj naslov. Igra će podržavati i rekonstrukciju Ray Tracinga kroz DLSS 3.5, što je odlična vijest za sve vlasnike RTX kartica.

Za sada i dalje ne znamo kakav ćete PC trebati za pokretanje Black Myth: Wukong, ali vjerujemo kako će zahtjevi biti poprilično zahtjevni. Black Myth: Wukong igramo 20.08. ove godine, na PlayStation 5, Xbox Series i PC-u.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.