back to top

Preko 5,5 milijuna ljudi trenutno igra Fortnite!

OBJAVLJENO

Lansirana je nova sezona u Fortnite Chapter 4, a svoj veliki povratak je doživjela originalna Fortnite mapa koju nismo vidjeli pet godina! Epic Games je ponovno složio odličan plan kojim je privukao velik broj igrača. Danas, u popodnevnim satima, lansirana je nova sezona u Fortnite. Developeri su izvukli kartu iz rukava zvanu nostalgija koja im je pomogla srušiti sve rekorde.

Naime, u jednom trenutku, danas je Fortnite Chapter 4 zaigralo čak 5,5 milijuna igrača. Naravno, nisu svi ovi igrači igrali Battle Royale mode, ima tu Save the World igrača, isto kao i Creative igrača. U zadnjih par dana, skoro svaki poznati streamer je najavio svoj povratak na Fortnite, a samim time očekujemo još koji pad nekog rekorda.

Warzone, PUBG i Apex Legends su battle royale igre koje su već vraćale svoje stare mape, dok je Fortniteu ovo prvi put da se odlučio vratiti na početak. Svakako će vrijeme pokazati koliko je ovo bio dobar potez developera, ali brojke već sada izgledaju obećavajuće.

POVEZANO

Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
PlayStation Plus Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.