back to top

Predstavljena je ribarska igra koja nam dolazi iz Osijeka – Fisherman’s Palace

OBJAVLJENO

SuperuserGames je razvojni studio kojeg čine samo dva člana, cura i dečko koji su razvili svoju igru pod nazivom Fisherman’s Palace. Oni dolaze iz Osijeka, a svoj nadolazeći naslov su predstavili tijekom gaming Expoa u Rijeci. Fisherman’s Palace je ujedno njihov prvi naslov koji opisuju kao avanturu koja kombinira ribarenje i uzgoj hrane. Igra će također imati elemente misterije i napetosti, nešto poput Dredgea. Fisherman’s Palace će imati dosta sadržaja tako da vam igra ne bi trebala brzo dosaditi.

U slučaju da vam dosadi život u selu koji se bazira na uzgoj vlastitog povrća, izgradnju opreme i farme, uvijek se možete okrenuti avanturama na moru i ribolovu. Postoje lokalni ribarski turniri koji su kompetitivni, a osvajanjem jednog od njih postajete najbolji ribar u selu (što nije mala stvar). Element misterije koji nam Fisherman’s Palace pruža prisutan je kroz legendu o ogromnoj ribi koju može uloviti samo najhrabriji ribar. No, nećete moći istraživati i ploviti otvorenim morima ako ne vodite računa o svojim štapovima za pecanje i naravno svom brodu. Istraživanje oceana nam omogućuje otkrivanje otoka na kojima se mogu naći škrinje pune korisnih stvari.

Fisherman’s Palace izlazi na Steamu već krajem ovog mjeseca, ali u svojoj early access verziji. Doduše, early access verzija će imati velik broj riba, građevinskih materijala, sjemenki i kompletnu igrinu priču. Kako njeno vrijeme u ovoj verziji bude odmicalo, dobivat ćemo neke novine poput novih lokacija, modela, zgrada i NPC-eva. Osim svoje early access verzije, Fisherman’s Palace će uskoro dobiti i svoju demo verziju. Svakako vam preporučujemo da isprobate ovaj naslov jer se čini stvarno zanimljiv.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.