back to top

Prednarudžbe za Assassin’s Creed Mirage se otkazuju!

OBJAVLJENO

Loše vijesti za sve obožavatelje Assassins’s Creed naslova. Brojni ljudi objavljuju kako su njihove prednarudžbe za kolekcionarsko izdanje Assassin’s Creed Miragea iznenada otkazane. Mirage je bio najavljen u rujnu prošle godine, a sve nas je privukla činjenica da se stealth gameplay vraća u naš voljeni serijal. Za sve koji ne znaju priča igre prati Basima koji će postajati Assassin gradu Bagdadu.

Prednarudžbe za Assassin's Creed Mirage se otkazuju! TEHIX

Trenutno nemamo puno informacija o izlasku AC Miragea, osim one da bi trebao izaći u nekom trenutku ove godine, a ta nam informacija nije baš puno pomogla. Još pogotovo nakon svih tračeva koji kruže po Redditu, situacija nikako ne izgleda dobro za Ubisoft i sve nas. Ostaje nam pitanje zašto i što se to događa u Ubisoftu.

Za vrijeme pisanja ovog članka PC verzija Assassin’s Creed Mirage Collector’s Edition na Ubisoft Storeu je označen kao “nema na zalihama”. Svaki pokušaj lociranja verzije igre PS5 i PS4 dovodi vas do prozora koji prikazuje 404 pogrešku. Iz Ubisofta i dalje čekamo odgovor na cijelu ovu situaciju.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.