Prednarudžbe za Assassin’s Creed Mirage se otkazuju!

OBJAVLJENO:

Loše vijesti za sve obožavatelje Assassins’s Creed naslova. Brojni ljudi objavljuju kako su njihove prednarudžbe za kolekcionarsko izdanje Assassin’s Creed Miragea iznenada otkazane. Mirage je bio najavljen u rujnu prošle godine, a sve nas je privukla činjenica da se stealth gameplay vraća u naš voljeni serijal. Za sve koji ne znaju priča igre prati Basima koji će postajati Assassin gradu Bagdadu.

Prednarudžbe za Assassin's Creed Mirage se otkazuju! TEHIX

Trenutno nemamo puno informacija o izlasku AC Miragea, osim one da bi trebao izaći u nekom trenutku ove godine, a ta nam informacija nije baš puno pomogla. Još pogotovo nakon svih tračeva koji kruže po Redditu, situacija nikako ne izgleda dobro za Ubisoft i sve nas. Ostaje nam pitanje zašto i što se to događa u Ubisoftu.

Za vrijeme pisanja ovog članka PC verzija Assassin’s Creed Mirage Collector’s Edition na Ubisoft Storeu je označen kao “nema na zalihama”. Svaki pokušaj lociranja verzije igre PS5 i PS4 dovodi vas do prozora koji prikazuje 404 pogrešku. Iz Ubisofta i dalje čekamo odgovor na cijelu ovu situaciju.

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.

POVEZANO

spot_img