back to top

Pred igračima EA Sports FC 24 je zanimljiv tjedan

OBJAVLJENO

Samo nekoliko sati nas dijeli od dolaska Serie A TOTS u EA Sports FC 24. Osim Serie A, u FC 24 dolaze i neke nove kartice u sklopu TOTS Mixed Leaguea. Iako smo prošlog tjedna u ovo vrijeme znali kako će izgledati cijeli La Liga TOTS, ovoga puta to nije tako, te znamo samo nekoliko igrača.

Giroud će imati svoju TOTS karticu koja bi trebala biti ocijenjena s 96, osim njega iz AC Milana još jedan igrač dobiva svoju TOTS karticu, a to je Rafael Leao (96). Atalantin Lookman, koji je u finalu Europa Lige zabio čak tri gola također treba dobiti karticu, a igrači će ga otključati ili kroz Objectives ili putem SBC-a. Ovogodišnji prvaci Italije, Inter, imat će najviše TOTS kartica, a bit će predvođeni najboljim strijelcem lige, Lautarom Martinezom. Osim njega, Bastoni i Calhanoglu su dva Interova igrača koja će dobiti TOTS kartice. Paulo Dybala (96) i Dušan Vlahović (91) su još dva imena koja dobivaju svoju TOTS karticu. U trenutku pisanja ovog članka FutSheriff objavljuje nove igrače pa postoji mogućnost da će do 19:00 h objaviti cijeli tim. Isti možete pogledati na njegovom X profilu ovdje.

Osim TOTS kartica, u EA Sports FC 24 dolazi novi Showdown SBC. Naravno ovaj put je riječ o finalistima Lige Prvaka. Točnije, Bynoe-Gittens i Joselu će dobiti svoje Showdown SBC kartice. Kada smo već kod SBC-eva, Renato Sanches će dobiti svoju Flashback karticu koju ćete moći dobiti putem SBC-a. Kao dio TOTS Mixed League kartica dolaze Neymar (96), Icardi (95), Smith (97) i Koulibaly (94).

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.