back to top

Poznato je koji će se Hrvatski gradovi pojaviti u West Balkans ekspanziji

OBJAVLJENO

West Balkans je ekspanzija koja dolazi u Euro Truck Simulator 2, a kreatori istog su počeli otkrivati gradove koji će se pojaviti u ekspanziji. Ako ste upoznati s Euro Truck igrama, onda znate da se u igru stavljaju samo veći gradovi. Developeri sve veće gradove pojednostave, dakle nećemo imati cijele naše gradove već njihove “mini” verzije.

Poznato je koji će se Hrvatski gradovi pojaviti u West Balkans ekspanziji TEHIX

Za sada je potvrđeno nekoliko obalnih gradova Hrvatske, Slovenije i Albanije. Hrvatsku obalu u igri predstavljaju Rijeka, Zadar i Split. U Rijeku ćemo dolaziti zbog luke, Zadar predstavlja svoje marine, a u Splitu ćemo se gužvat kroz sam centar grada. Kopar je Slovenski predstavnik, dok će Albaniju predstavljati grad Drač.

Poznato je koji će se Hrvatski gradovi pojaviti u West Balkans ekspanziji TEHIX
Pelješki most u West Balkans ekspanziji

Na ovoj listi se nije pronašao Dubrovnik, ali zbog slika koje kruže internetom mislimo da će se on ipak pojaviti u West Balkans ekspanziji. Svakako ćemo još puno više informacija o ekspanziji dobiti ovog ljeta.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.