back to top

Poznato je kada kreće beta testiranje za Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

Nešto manje od dva mjeseca preostalo je do izlaska Mortal Kombat 1. Prednarudžbe su već krenule, developeri lagano otkrivaju sve igrive i Kameo borce. Dobili smo i pogled na prvi Kombat Pack u kojem ćemo imati priliku igrati kao Homelander i Omni-Man. No, privilegiju isprobavanja Mortal Kombat 1 će dobiti oni koji su unaprijed dali novac.

NetherRealm i Warner Bros potvrdili su datume za zatvorenu betu. Ona je zakazana za vikend od 18.08. do 21.08. za PlayStation 5 i Xbox Series X/S. Beta neće biti dostupna PC igračima, kao i korisnicima Switch konzole. Oni će se morati strpjeti do nekog drugog testiranja, ili do samog izlaska igre. Poznati su nam i borci koje ćemo imati priliku isprobati, a to su: Liu Kang, Kenshi, Kitana, Johnny Cage, Sub-Zero i Li Mei. Dok će Kameo borci biti: Kane, Jax, Frost i Sonya Blade. Dva levela na kojima ćemo se moći mlatiti su Johnny Cage’s Mansion i The Teahouse.

Izlazak Mortal Kombat 1 zakazan je za 19.09. na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S i Switch konzolu.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.