back to top

Poznate su PS Plus igre za sedmi mjesec

OBJAVLJENO

Zahvaljujući leakerima poznate su nam igre koje stižu na PS Plus Essential pretplatu u sedmom mjesecu. Po običaju dobit ćemo tri igre, a jedna od njih je Call of Duty naslov. Pretplatnici će igre moći preuzeti u razdoblju od 04.07. do 01.08. Igre koje će biti dostupne su: Call of Duty: Black Ops Cold War (PS4), Alan Wake Remastered (PS4/PS5) i Endling – Extinction is Forever.

Call of Duty: Black Ops Cold War je jedan od naslova iz franšize kojeg su igrači vrlo brzo zaboravili. Izašao je 2020. godine i može se reći kako se nije proslavio. Multiplayer segment igre više nije toliko popularan, dok je single-player kampanje bila dosta zanimljiva. Nažalost za sve igrače trenutne generacije, čini se kako se PlayStation 5 verzija igre neće dijeliti.

Alan Wake Remastered je svakako zanimljiv naslov, a i dobro vam dođe kao podsjetnik za nadolazeći Alan Wake 2 kojeg igramo ove jeseni. Alan Wake Remastered prati priču pista čini roman postaje stvarnost. Svakako izdvojite malo vremena i zabavite se u ovoj misterioznoj avanturi.

Endling – Extinction is Forever, je najgori od ova tri naslova. Nažalost PlayStation i dalje nastavlja s trendom gdje daje dva “udarna” naslova i jedan malo lošiji. Riječ je o kratkoj 2D igri u kojoj igramo u ulozi lisice koja želi zaštiti svoju mladunčad. Sve u svemu opuštajuć je to naslov ako se želite odmoriti od silnih multiplayer igara.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.