Poznate su mehanike koje ćemo korisiti u Project L-u

OBJAVLJENO

Project L će biti nova free-to-play igra koja nam dolazi iz Riot Gamesa. Ono što sada znamo, a prije to nismo znali je da će Project L biti borilačka igra u svijetu Runeterra. Također velika novost je da će igra koristiti 2 na 2 sustav borbe (Tag format). To se naravno protivi prvobitnom planu gdje je Project L trebao imati klasičnu 1 na 1 borbu.

2 na 2 sustav borbe će igraču dati na raspolaganje dva borca po njegovoj želji. Njih će igrač moći kontrolirati naizmjenično. Kako nas je u videu Shaun Rivera naučio, Project L će funkcionirati tako što će svaki igrač imati Point Championa i Assist Championa. Osim toga veliki je naglasak na kretanju. Kroz ovu ćemo igru kombinirati hodanje, trčanje, skakanje, nalete i ostale zanimljive mehanike. Naravno, puno Championa će imati svoje unikatne sposobnosti dok su u zraku. Možemo zaključiti kako će naše vještine u igri rasti što ju više budemo igrali.

Poznate su mehanike koje ćemo korisiti u Project L-u TEHIX

Assist mehanika se bazira na sljedećem. Svaki Champion ima dvije asistencije koje su nekakva vrsta zajedničkog napada. Ona se realizira tako što naš drugi Champion utrčava na ekran i pomaže nam u borbi. Handshake Tag je naredba kojom ćemo mijenjati kontrole nad Championom. Nju ćemo moći koristiti jedino kada su nam oba Championa vidljiva na ekranu. Treba napomenuti kako ćemo moći kombinirati Assist mehaniku s Handshake Tagom. Ovo će igrati važnu ulogu u stvaranju kobnih combo poteza za naše protivnike. Zadnja mehanika koja se spominje u videu je Dynamic Save. Dynamic Save ćemo koristiti kada trebamo spasiti Championa koji je u nevolji, ali ako budemo preočiti možemo biti žrtva protunapada.

Za sada Project L napreduje jako dobro. Mi smo uzbuđeni jer je to ipak Riot Games koji nas je rijetko kada razočarao.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.