back to top

Poznata lista pjesama koje ćemo slušati u Need for Speed Unbound

OBJAVLJENO

Electronic Arts predstavio je službeni album za novu Need for Speed igru. Na listi se nalazi 70 pjesama od glazbenika iz 25 zemalja, a listu predvodi A$AP Rocky, što je bilo za očekivati. A$AP-a smo vidjeli u skoro svakom traileru za Need for Speed Unbound, a njegove pjesme odgovaraju samom stilu igre tako da se nećemo buniti.

Need for Speed Unbound je još jedan naslov u ovom serijalu koji nema rock ili metal glazbe, što nije bio slučaj u starim Need for Speed naslovima. Osim A$AP Rockya, pojavit će se pjesme poznatih izvođača kao što su Rosalia, Charli XCX, Diplo, Lil Yachty i Danger Mouse. Na Spotifyu već danas možete slušati trosatnu listu pjesama ako se želite zagrijati za Need for Speed Unbound.

Osim liste glazbe koja nas očekuje u igri, prije nekoliko dana smo dobili zanimljiv trailer koji prikazuje vožnju u Need for Speedu, ali se najviše bazira na driftanje. Prikazano je kao zahtjevna tehnika za koju će ipak trebati neko iskustvo u igri. Kako trailer pokazuje trenirat ćemo preko dana kako bi se mogli natjecati po noći. Možemo uočiti sve efekte kod guma i iznad automobila koji se prikazuju kada napravimo dobar drift. Za sada nam se sviđaju efekti jer izgrađuju poseban karakter igri. Sada kada gledamo trailer vidimo koliko je EA pogodio s odabirom pjesama.

Podsjećamo da Need for Speed Unbound izlazi 2.12. za PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.