back to top

Poznata je veličina mape u novom Assassin’s Creed Mirageu

OBJAVLJENO

Assassin’s Creed Mirage služi kao naslov koji će Ubisoftu osigurati dodatno vrijeme za produkciju drugih AC projekata kojih podsjećamo nema malo. Sada je sigurno da će upravo oni imati veće mape neko Mirage. Nakon gotovo tri godine od Assassin’s Creed Valhalle, dolazi nam Mirage, naslov koji će nas vratiti na početke Assassins igara. Ubisoft nas na svakoj prezentaciji podsjeća kako će Mirage biti manji naslov, te da ne očekujemo predugu priču kao što su je imali Valhalla i Odyssey.

E sada, naravno da veliku ulogu u tome svemu ima mapa same igre. u ovom trenutku i dalje nemamo konkretnu veličinu mape, no imamo usporedbu Bagdada s prethodnim gradovima u serijalu. Developeri iz Ubisoft Bordeauxa bili su gosti u jednom podcastu, pa su otkrili neke zanimljive informacije. Grad iz AC Miragea su usporedili s Parizom iz Unityja. On nije bio mal, ali kada bi ga usporedili s mapom iz Valhalle ili Odysseya ili čak AC Black Flaga, Unityjev Pariz je bio sićušan. Dodali su i kako će u Mirageu mapa biti urbanog karaktera.

Naravno sada dolazimo do određene rasprave. S jedne strane imamo fanove serijala koji obožavaju velike mape s puno istraživanja, hodanja i side misija. Dok pak s druge strane imamo ljubitelje manjih mapa, kojima će laknuti što će Assassin’s Creed Mirage imati manju mapu. Sve to ovisi o ukusu igrača, a o tome se ne raspravlja.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.