back to top

Poznata je najprodavanija igra godine

OBJAVLJENO

Iako do kraja godine ima nešto manje od mjesec dana, na američkom tržištu je već poznata najprodavanija igra. Mislim da je svima jasno koji je naslov odnio tu titulu. Naravno mislimo na Call of Duty: Modern Warfare II. Nije iznenađenje da je Call of Duty naslov najprodavanija igra, naime samo dva puta u zadnjih trinaest godina to nije bila. Tih godina su je s trona skinuli GTA V i naravno Red Dead Redemption 2.

Zanimljiv je podatak da se u listi koja sadrži deset najprodavanijih igara na području Amerike našlo čak 3 naslova koji su izašli u 11. mjesecu. To su God of War Ragnarok, Pokemon Scarlet and Violet i Sonic Frontiers. Ne čudi nas ni činjenica da se na ovoj listi nalaze tri sportske igre. FIFA 23, NBA 2K23 i Madden NFL 23. Dok su svoje mjesto na listi pronašla dva naslova s tematikom super heroja, Gotham Knights i Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Lista se završava igrom koja se smjestila na 10. mjestu, a to je Mario Party Superstars.

Istraživanje je pokazalo da su najprodavanije konzole u Americi one koje proizvodi Sony, a PlayStation 5 je u predblagdanskom mjesecu najprodavanija konzola. No, kada se pogleda ukupna godišnja prodaja u SAD-u, Nintendo Switch je tu i dalje kralj.

POVEZANO

Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
PlayStation Plus Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.