back to top

Poznat nam je datum izlaska West Balkans DLC-a za Euro Truck Simulator 2

OBJAVLJENO

Svakog dana se diže sve veće uzbuđenje za “West Balkans” DLC koji će nam dovesti ostatak balkanskih država u ETS 2. A danas smo i napokon saznali kada će službeno taj DLC biti izbačen.

DLC će u igrici dodati sve ostale države sa zapadnog balkana (Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Albanija). Kroz DLC biti će obuhvaćeno 60 tunela, 30 gradova, 22 industrije inspirirane balkanskim imenima. Nije još sigurno hoće li biti neke značajne ceste poput magistrala, obilaznica i manjih cesta koja spajaju neke manje gradove.

Što se tiče broju gradova, najviše ih ima BiH kroz koju će vjerojatno biti i najzanimljivije voziti. Gradovi će izgledati poprilično realistično, te je cijela mapa lijepo “ukrašena” raznim poznatim mostovima, crkvama, džamijama itd.

Što se tiče datuma izlaska, ne moramo još puno čekati. DLC izlazi 19.10. a do tada možete pogledati još jednom trailer koji nam ukratko pokazuje kako će to izgledati.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D