Poznat je datum izlaska Street Fighter 6

OBJAVLJENO

Na glavnom popisu boraca za Street Fighter 6 su se našla neka nova imena. Dee Jay je ime koje se vraća u ovu igru, dok imamo čak tri nova imena. Ti borci su Marisa, JP i Manon. Lijepo je vidjeti neka nova lica u Street Fighter igrama, a isto tako je lijepo vidjeti povratak starih.

Bilo bi uredu da vas upoznamo s novim borcima. Prva je Marisa, borkinja iz Italije koja je poprilično snažna i u napadu, a i u obrani. JP je najmisteriozniji od novih boraca, zato što postoji mogućnost da koristi ljubičastu energiju koja se naziva Psycho Power. Istu je koristio glavni negativac franšize, M. Bison. Manon je graciozni supermodel i Francuske. I da, trenira judo, tako da nije bezopasna kao što ste mislili. Dee Jay je jedini borac koji se vraća, on je dobio novi izgled, ali ne brinite se i dalje ima svoje klasične plesne pokrete.

Trailer je pokazao nešto više o World Tour modu. Imat ćemo jako puno mini-igara. One će biti rađene po uzoru na prijašnje Street Fighter igre. Imali smo priliku vidjeti i nove tri mape, a to su Metro City USA, Italija i Francuska.

Street Fighter 6 će biti dostupan 02.06. 2023. godine za PlayStation 5 i 4, PC i Xbox Series X|S.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.