back to top

Potvrđeno još nekoliko likova koji će doći u Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

Mortal Kombat 1 potvrdio je još dva lika, i čak četiri Kameo boraca. Za sada su svi likovi koji dolaze u MK 1 poznati igračima od prije. No, opet logično je da ćemo gledati dosta starih boraca jer je MK 1 svojevrsni povratak prošlog Mortal Kombata. Kako god, nadamo se da ćemo zaigrati s nekim novim likovima, pored ovih starih.

Trailer prikazuje Smokea i Raina, dok su četiri Kameo borca Sektor, Cyrax, Frost i Scorpion. Nadamo se da će Scorpion biti igriv lik i Kameo borac, jer ako developeri to ne naprave mogli bi jako razljutiti puno obožavatelja ove franšize.

Malo je reći da su obožavatelji preuzbuđeni povratkom Smokea. Čekalo se čak 12 godina na ponovno igrivog i originalnog lika, Smokea. Vrlo sličan Sub-Zerou i Scorpionu, Smoke je nindža koji će koristiti dim, dimne bombe, a glavno oružje su mu karambiti.

Rain je polubog, a ime mu sugerira da je povezan s vodom. Osim vodom, Rain može upravljati i grmljavinom. Trailer nam je prikazao da se neće isključivo služiti svojim magijama, već će dosta koristiti svoj štap.

Osim izgleda novih-starih likova, trailer nam je otkrio dva nova fatality poteze. Riječ je o Smokeovom fatality potezu u kojem se koristi svojim dimnim bombama i karambitom, a drugi je ikonični Scorpionov “Crispy”, u kojem Scorpion jednostavno zapali svog protivnika i gleda ga kako se topi.

Moram reći kako sam čitao komentare ispod svakog trailera do sada i hype za Mortal Kombat 1 je jako velik. Podsjećam kako igra izlazi 19.09.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.