back to top

Potvrđena su dva lika koji dolaze u Tekken 8

OBJAVLJENO

Trailer koji nam prikazuje Azucena, “kraljicu kave”, dosta je šašav i veseo, baš u duhu Tekkena. Azucena je Peruanka što trailer jasno želi pokazati ljamama, drevnim ruševinama, kavom, asteškim zlatom i ponekim drugim detaljima. Dolaskom Azucena moći ćemo svjedočiti velikoj borbi između kave i čaja, jer jedan drugi lik u Tekken 8 voli samo čaj. Azucena je dosta agilna, borba joj se bazira na izmicanju, a udarci su joj plesni. No, to i nije neka novost kada u Tekkenu svaki borac latinoameričkih korijena pleše dok se bori.

Osim Azucena, za Tekken 8 potvrđen je povratnik, a riječ je o Ravenu. S njime vas neću previše upoznavati jer nam je svima dobro poznat. Riječ je o nindžicu majstoru koji se i dalje koristi sjenama i svojim klonovima u borbi. Jako puno koristi udarce nogama, no ni udaranje rukama mu nije strano. Moram priznati kako mi je Ravenov dizajn jako zanimljiv.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.