back to top

Potvrđen je povratak još starih likova u Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

Nakon što smo prije par tjedana dobili trailer koji nam potvrđuje dva starija lika iz serijala, danas smo dobili trailer koji prikazuje još nekoliko likova s kojima ćemo se zabaviti u Mortal Kombat 1. Smoke i Rain, su debitirali na samom početku ovog serijala, Smoke u došao u Mortal Kombat II, a Rain u Mortal Kombat III. No, to su stare vijesti, poznata su još tri imena koja dolaze u Mortal Kombat 1.

Li Mei je borkinja koja je debitirala u Mortal Kombat: Deadly Alliance koji su možda neki i igrali na PlayStation 2. Nju smo vidjeli i u novijim Mortal Kombat igrama kao što su, Mortal Kombat (2011.), ali samo kao cameo dok je u Mortal Kombat X bila NPC. Njeno selo su poharali Shang Tsung i Quan Chi, te su njeni ljudi bili prisiljeni biti robovi. Ona se pobunila i započela borbu protiv njih. Nakon toga je sudjelovala u turniru kojeg je organizirao Shang Tsung, ali je izdana. Duša joj je ukradena i smještena u jednog od vojnika Zmajskog kralja Onage.

Drugi lik je Tanya, koja je također bila prisutna u novijim MK igrama. U Mortal Kombat X je došla kao DLC, dok je u Mortal Kombat 11 bila cameo isto kao i Li Mei. Prvi puta smo ju vidjeli u Mortal Kombat 4. Ona je poznata po tome što je veliki saveznik polu-Tarkatanke Mileene. Vrlo dobro poznaje magiju, ali nema baš dobar odnos s drugim igrivim likovima. Ako Jade bude također igriv lik u Mortal Kombat 1, imat ćemo vrlo zanimljive dijaloge između njih.

Potvrđen je povratak još starih likova u Mortal Kombat 1 TEHIX

Zadnji potvrđeni lik je Baraka. Prvi puta je bio viđen u Mortal Kombat II, dok smo mogli igrati kao on u Mortal Kombat 11. Baraka je general, pa je zapravo superioran u usporedbi s drugim Tarkatanima. Jedini Tarkatan jači od njega je Mileena.

Potvrđen je povratak još starih likova u Mortal Kombat 1 TEHIX

Trailer nam je prikazao i dva nova Kameo borca. Riječ je o čudovištu s četiri ruke, Goro, i običnom nabildanom čovjeku, Darriusu. Darrius je poznat po svojoj ćelavoj glavi, kozjoj bradici i žutim sunčanim naočalama. Osim likova i Kameo boraca, trailer nam je prikazao i pokoji fatality, tako da video nažalost ima dobro ograničenje

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.