back to top

Potencijalna prekretnica za Battlefield serijal?!

OBJAVLJENO

Naime nakon što je Microsoft kupio Activision postoji mogućnost da Call of Duty franšiza postane Xbox ekskluziva. Taj bi potez Microsofta pružio sjajnu priliku Battlefield serijalu koji bi konačno mogao oživjeti. Ovime ne želimo reći da je Battlefield serijal mrtav, već da nije toliko jak kao što je znao biti. Mnogi fanovi serijala tvrde da već 5 godina nisu dobili dobar Battlefield. Od danas možemo biti optimistični jer čelnici EA najavljuju veliki povratak. Iako su i Sony i Microsoft izjavili da Call of Duty neće uskoro napustit PlayStation, još uvijek postoji zabrinutost od strane igrača na PlayStation konzolama.

Potencijalna prekretnica za Battlefield serijal?! TEHIX

Kao što smo rekli zadnji naslovi iz Battlefield serijala se nisu baš proslavili, za razliku od Call of Duty naslova. Battlefield 5 je dobio mnoge kritike zbog prikaza Drugog svjetskog rata, dok je Battlefield 2042 dobio negativne recenzije zbog grešaka pri lansiranju igre. Iako su obje igre pucačine iz prvog lica, imaju dosta razlika. Battlefield često ima veću razinu u pogledu okršaja u kojima će se igrači naći. Usprkos neuspjehu posljednja dva naslova, izvršni direktor EA-e Andrew Wilson vjeruje da bi ovo moglo oživjeti franšizu.

Potencijalna prekretnica za Battlefield serijal?! TEHIX

Postoji mogućnost da ako Call of Duty ne napusti uskoro Sony platforme, to daje dovoljno vremena EA-u da izgradi potpuno novu reputaciju Battlefield serijalu. Jer se već sada čini kako će Battlefield doživjeti mnogobrojne promjene. Jedna od većih promjena je uvođenje kampanje s pričama na kojoj će raditi Marcus Lehto kokreator na Halo serijalu.

Sve ovo daje veliku priliku da se Battlefield serijal konačno oživi, no prije svega EA mora napraviti dobar Battlefield naslov koji će im olakšati posao.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.