back to top

Postoji šansa da Senua’s Saga: Hellblade 2 zaigramo na PlayStation 5

OBJAVLJENO

Razvijen od strane Ninja Theory, Senua’s Saga: Hellblade 2 igramo za nešto manje od dva tjedna, točnije, 21. svibnja. No, samo na Xbox Series konzolama i PC-u, a igra će biti dio Xbox Game Pass pretplatničke usluge. Međutim, postoji izvješće koje tvrdi da se razmatra dovođenje Senua’s Saga: Hellblade 2 na PlayStation 5. Tvrtka je ranije ove godine najavila lansiranje četiri svoja naslova na konkurentskim platformama (PlayStation i Nintendo), što je mnoge navelo na razmišljanje o dolasku Hellblade 2 na PS5. Kada se sve činjenice sagledaju, Senua’s Saga: Hellblade 2 bi mogla biti multiplatformski Xbox naslov.

Nije nam ovo prvi glas o potencijalnom dolasku ovog naslova na PlayStation 5. Naime, portal The Verge je već nekoliko puta tvrdio kako Microsoft razmatra tu opciju. Nejasno je kada, pa čak i ako bi se to uopće moglo ostvariti, no glasina je prisutna i nije toliko nerealna. Treba nadodati i kako je Hellblade: Senua’s Sacrifice bio dostupan na PlayStationu 4.

Sigurni smo kako bi Senua’s Saga: Hellblade 2 sa svojom akcijom iz trećeg lica privukla velik broj igrača na PlayStation zahvaljujući vlastiti igrama od strane Sonyja koje su slične njoj. No, vjerujem kako će proći još dosta vremena dok se Hellblade 2 ne pojavi na PlayStation 5, ako se to uopće dogodi. Za sada je ovo sve i dalje samo teorija, ali neke nove informacije od strane Microsofta bi mogli dobiti 9. lipnja, kada se održava Xbox Games Showcase.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.