back to top

Postoji mogućnost kako Ellie neće biti glavni lik u The Last of Us 3

OBJAVLJENO

Kao grom iz vedra neba na internetu su se pojavile glasine i navodni detalji priče za The Last of Us 3. Oni nam sugeriraju kako bi još jednom mogli preuzeti kontrolu nad potpuno novim likovima. Nedavno smo svjedočili potvrdi od Naughty Doga u kojoj su rekli da su krenuli s radom na projektu koji nije multilayer spin-off iz serijala The Last of Us. No, pretpostavljamo kako je ta igra još udaljena godinama od izlaska.

Međutim, jedan insajder tvrdi kako je doznao djelić priče za novi The Last of Us nastavak, a drugi insajder tvrdi da snimanje kreće kasnije ove godine. Upozoravamo vas kako se radi o neslužbenim informacijama, te da se sve ovo može promijeniti do izlaska igre.

Postoji mogućnost kako Ellie neće biti glavni lik u The Last of Us 3 TEHIX

Iz priloženih glasina možemo primijetiti kako će radnja nove The Last of Us igre navodno pratiti priču čak petero novih likova. Otkrivena su i njihova imena: Val, Lucas, Mason, Ezra i Gracie. Ta grupa bi trebala biti dosta ne složna oko donošenja odluka, te bi upravo između njih trebali vidjeti velike svađe u priči.

Fanovi su jako zabrinuti zato što se, za sada barem, Ellie nigdje ne spominje. Podsjećamo kako je upravo ona protagonistica prijašnje igre. Nije isključeno da će Ellie biti u igri, ali nije jasno kako će njena priča biti ispričana. Zapravo u ovom trenutku nismo sigurni ni hoćemo li uopće dobiti nastavak njene priče.

Postoji mogućnost kako Ellie neće biti glavni lik u The Last of Us 3 TEHIX

U svakom slučaju ove glasine su vrlo interesantne i zanimljive. Osobno bi im ne bih pridavao previše pažnje i definitivno bi ih prihvatio s velikom dozom optimizma. Dok igra ne izađe, očekujem još nekoliko ovakvih situacija u kojima smo dobili “nove informacije” od strane insajdera.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.