Posljednji trailer za Twisted Metal seriju je pun sadržaja

OBJAVLJENO:

Twisted Metal serija je dosta slična The Last of Us seriji. Dvoje likova putuju s jedne strane postapokaliptične Amerike na drugu. Naravno na njihovom putovanju smetat će im nasilni luđaci i razne druge opasnosti. Nije to sada neka radnja za koju nikada nismo čuli, ali zašto ne dati seriji šansu. Nažalost serija neće biti dostupna na našim prostorima, barem ne izravno, no sigurno znate neku stranicu na kojoj ćete moći naći ovu seriju. Emitiranje kreće 27.07., a serija je rađena po uzoru na igre Twisted Metal.

Trailer nam otkriva glavni zaplet priče, koji je pomalo inspiriran serijom i igrom The Last of Us. Glavni lik dobiva paket, te je njegov zadatak dostaviti ga na drugi kraj Amerike. Tijekom svoje avanture susreće se sa ženskim likom koji je u najmanju ruku zanimljiv. Serija je dosta vulgarna i ima nekakav poseban pristup, užasno pokušava biti smiješna.

Posebno je zanimljiv lik Sweet Tootha, psihotičnog klauna koji vlada Las Vegasom. Sve u svemu bacio bi oko na ovu seriju, a vi se možda predomislite nakon što pogledate trailer.

POVEZANO

spot_img