back to top

Ponovno su započele glasine o dolasku Ghost of Tsushima na PC!

OBJAVLJENO

Ghost of Tsushima dolazi na PC i to je svima jasno, to se već dugo vremena zna. No, ono što se ne zna je datum ili barem period u kojem možemo očekivati ovu PlayStation ekskluzivu na PC-ju. Informacije na koje ćemo se nadovezivati i koje ćemo vam prezentirati ne mogu biti ne službenije nego što jesu. Te informacije tvrde kako Sonyjev naslov, Ghost of Tsushima, idućeg tjedna dolazi na PC.

Portal XboxEra smo već nekoliko puta spominjali, upravo u ovakvom tipu članka. Zadnji put su ljudi s tog portala bili upravu, te su prije svih znali točan popis naslova koje ćemo vidjeti na State of Playu. Osoba koja je pisala te vijesti je Nick Backer, on je također autor glasine da Starfield dolazi na PlayStation 5, pa ipak to nije tako. Ovo sve pišem čisto da znate kako sve informacije koje pročitate sada, trebate uzeti s dozom rezerve.

Sony je nedavno potvrdio kako želi biti puno brzi u prebacivanju svojih (PlayStationovih) naslova na druge platforme. Ghost of Tsushima je definitivno naslov koji mora doći na PC. Znamo da je cijela priča prebacivanja PlayStation naslova na PC započela 2017. kada je Ratchet & Clank došao na PC platformu. Teorija koja za sada ima najviše smisla i objašnjava zašto Ghost of Tsushima toliko dugo dolazi na PC je ona vezana za igrin engine. Dakle, SuckerPunch je koristio svoj vlastiti engine koji izgleda treba puno više prilagodbe za PC nego bilo koja druga PlayStation igra koja je došla na PC.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.