back to top

Ponovno je započela priča o remakeu Need for Speed: Most Wanteda

OBJAVLJENO

Unazad nekoliko godina, dobivali smo jako informacija od insajdera koji su tvrdili da se navodno radi na remakeu Need for Speed: Most Wanteda. Do sada je to bilo samo nagađanje, no ovaj puta je drugačije. Ono što nam daje čvrst dokaz da bi se stvarno moglo raditi o potencijalnom remakeu. Riječ je o glumici Simone Bailly, koja je 2005. godine u originalu glumila partnericu narednika Jonathana Crossa. Ona je na Twitteru objavila da remake Most Wanteda izlazi 2024. godine.

Ponovno je započela priča o remakeu Need for Speed: Most Wanteda TEHIX

Ono što još više opravdava ove sumnje o remakeu, je činjenica da je njena objava skoro pa odmah obrisana s Twittera. Nismo sigurni da li je ona sama obrisala svoju objavu ili je to napravio netko drugi, no nije baš previše bitno. Bailly nam je otkrila informaciju koju nije smjela. Objava je obrisana, ali komentari su i dalje dostupni. Nakon čitanja, malo je reći kako su skoro pa svi jako pozitivni. Gaming zajednica je već uzbuđena za ovaj remake, te se nadaju da ćemo dobiti i NFS Unbound remake.

Mislim da se apsolutno nitko iz gaming zajednice neće buniti što će ovaj ikonični naslov dobiti svoj remake. Samo ime ovog naslova garantira Electronic Artsu višemilijunsku prodaju.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.