back to top

Pojavila se nova glasina vezana za nadolazeći Ghost Recon

OBJAVLJENO

Internetom kruže glasine kako će nadolazeći Ghost Recon imati veliki novitet koji se vjerojatno neće svidjeti svim igračima. Naime, leakeri tvrde kako će se novi Ghost Recon naslov igrati iz prvog lica. Novi Ghost Recon bi trebali zaigrati 2025. godine, no ne postoji službena potvrda toga. Ako je ova glasina točna, to bi značilo kako se ovaj serijal vraća svojim korijenima.

Ghost Recon
Tehix

Osim ove glasine, postoji još jedna, koji tvrdi kako će sljedeći Ghost Recon biti inspiriran Modern Warfare serijalom. Primarno bi trebao prikazivati dosta kontroverznih scena, kao što je ubijanje civila, silovanje ili druge gadosti koje bi mogle biti implementirane u igrinu radnju. S obzirom na to da smo se skoro uvijek borili protiv nekakve vrste terorista, ova glasina ima smisla. Nadolazeći Ghost Recon bi trebao biti smješten u fiktivnoj zemlji Naim, gdje vlada ratno stanje, a grupa Ghost bi trebala spasiti situaciju koliko je to moguće.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.