back to top

Pogledajte što sve donosi novo veliko ažuriranje operativnog sustava za PlayStation 5

OBJAVLJENO

PlayStation 5 dobio je novo veliko ažuriranje svojeg operativnog sustava, a istog su testirali igrači na velikim zapadnim tržištima. Sony nam je danas dao detalje ovog ažuriranja, a mi smo izdvojili nekoliko zanimljivih i korisnih stvari. Ono što je nama odmah upalo u oko je podešavanje LED trake kod vaše PlayStation 5 konzole. Nažalost, ne možete birati boju koju želite, ali možete podešavati svjetlinu, što je jako korisno igračima koji vole igrati u mraku.

DualSense i DualSense EDGE su također dobiti neka poboljšanja. Ona su naime vezana za pojačavanje i smanjivanje zvuka ugrađenog zvučnika. Iz Sonyja poručuju kako je prilikom pojačavanja/smanjivanja poboljšana razina eliminacije pozadinske buke. To se također odnosi na već ugrađeni mikrofon unutar vaših kontrolera. Simpatičan je i dodatak emojija koje gledatelji mogu slati hostu Share Screena. Mogućnost je od sada uključena, a host ju može ugasiti ako gledatelji budu prenaporni.

POVEZANO

Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.