back to top

Pogledajte prvu najavu za horor igru Decadent

OBJAVLJENO

Decadent je nadolazeća single-player pucačina u kojoj će nas proganjati stvorenja koja nisu s ovog svijeta. Naslov dosta podsjeća na posljednji nastavak Amnesia serijala. Poznato nam je još kako se Decadent razvija za PC platformu, a trebali bi ju zaigrati 2025. godine. Decadent će nas odvesti na Arktik u ulozi Johna Lorna koji je zaražen parazitom.

John je veteran Prvog svjetskog rata, a gore spomenuti parazit mu daje posebne moći. Naš protagonist se zaputi na Arktik kako bi pronašao nestalu ekspediciju, no tamo nije sve kako je očekivao. Naime, Decadent je igra koja nas suočava s užasima. Odnosno, ona prikazuje kakve sve užase John susreće tamo

Osim elemenata horora s kojima će se naš lik suočavati, odnosno s čudovištima i svojim duševnim zdravljem, Decadent će imati i segment napucavanja. Igra bi nas trebala upoznati s oružjem iz 20-ih godina prošlog stoljeća, ali osim njih bit će prisutna i čudna bio-oružja. Ono što je zanimljivo je segment halucinacije koji je prisutan u Decadentu. Naime, kada se budemo borili protiv svih čudesa, morat ćemo se pobrinuti da Johna ne uhvati napad panike jer tada dolaze halucinacije.

Sve u svemu Decadent izgleda jako zanimljivo, trailer možete pogledati gore, a podsjećamo kako je igra u razvoju za PC, te da ju igramo negdje u 2025. godini.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.