back to top

Pogledajte prvi trailer za EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

EA Sports objavio je prvi video koji nam prikazuje EA Sports FC 24 kao nešto potpuno novo. Glas Daniela Kaluuye nas vodi kroz minutni video, koji više služi za izgradnju hypea, koju su nažalost smanjili svojom naslovnicom za Ultimate izdanje igre. EA Sports svoju novu igru predstavlja kao “potpuno drugačiju igru” čime naravno apeliraju da ne bi trebala biti slična FIFA igrama. No, idemo biti realni, koliko se može nogometna igra promijeniti. Naravno, znamo kako su FIFA igre bile pune bugova i glitcheva, nadamo se kako to neće biti slučaj i za njihovu “potpuno drugačiju igru”.

Jasno je kako je svrha ovog trailera podizanje atmosfere i naravno da je ovaj video “not actual gameplay” tipa. Video ne prikazuje ništa konkretno osim odnosa između igrača i igračica, kao i mnoštvo novih transfera koji se odvijaju za vrijeme ljetnog prijelaznog roka. Premijera gameplay trailera je zakazana za četvrtak, 13.07., tako da tada možete očekivati veliki članak u kojem ćemo prokomentirati sve ovo. Volio bi samo izdvojiti scenu u kojoj vidimo Christiana Bentekea i Lorenza Insignea kako pričaju. Naime, u traileru su prikazani iste visine, iako je Benteke visok 1,9 m, Insigne 1,63 m. Taj trenutak možete vidjeti na 0:34.

Pogledajte prvi trailer za EA Sports FC 24 TEHIX

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.