back to top

Pogledajte novi trailer za RoboCop: Rogue City

OBJAVLJENO

RoboCop: Rogue City je igra u kojoj ćemo se boriti protiv kriminala na ulicama Detroita. Ako ste gledali barem jedan od filmova upućeni ste u priču koja prati policajca koji postaje pola čovjek pola stroj. U RoboCop: Rogue City ćemo imati samo jedan cilj, a to je uništavanje kriminala.

Trailer nam prikazuje RoboCopovo najvjernije oružje, Auto-9, kojeg se u istom koristi kako bi se eliminirala grupa kriminalaca. Osim poznatog pištoljčića, moći ćemo koristiti našu snagu, te ćemo baciti neprijatelje kao da su jastuci. Također, Auto-9 neće biti jedino vatreno oružje koje ćemo moći koristiti.

Ova igra bi trebala imati autentično iskustvo jer razvojni studio koji radi na ovom naslovu surađuje s filmskim studijem. Dodatnu pomoć imaju u Peteru Welleru, glumcu koji je oživio lik RoboCopa na tv ekranima. Što se priče tiče, ona neće biti povezana s filmovima, a igrat ćemo iz prvog lica. Trailer nam je prikazao i bullet time, odnosno efekt usporavanja vremena dok se napucavamo s kriminalcima.

RoboCop: Rogue City će biti dostupan na PC-ju, PlayStation 5 i na Xbox Series platformama. Nažalost izlazak igre je sa šestog mjeseca pomjeren na deveti, no izgleda kako će se čekanje isplatiti.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.