back to top

Pogledajte listu najprodavanijih igara na PlayStation Storeu u ožujku 2024. godine

OBJAVLJENO

Helldivers 2 je drugi mjesec za redom najprodavaniji naslov na PlayStation Storeu. Mislim da nema smisla ponovno pisati koliko je velik uspjeh ostvario ovaj naslov, s tom činjenicom smo svi već dobro upoznati. Lista koju ćemo malo izanalizirati je vezana samo za Europu i na njoj se nalazi 20 naslova. Dakle, na prvom mjestu je Helldivers 2 i tu nema prevelikog iznenađenja. Drugo mjesto me ponovno iznenadilo i tu se našao EA Sports FC 24, igra koja iz godine u godinu bude prodavana u toliko velikoj količini da neki naslovi zavide na tome. No, EA Sports FC 24 ovog petka dobiva svoj TOTS promo koji obično privuče veliku količinu igrača. Cijelu listu možete pogledati ispod.

 1. Helldivers 2
 2. EA Sports FC 24
 3. Dragon’s Dogma 2
 4. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
 5. Rise of the Ronin
 6. WWE 2K24
 7. Grand Theft Auto 5
 8. Star Wars Battlefront Classic Collection
 9. Final Fantasy 7 Rebirth
 10. Call of Duty: Modern Warfare 3
 11. It Takes Two
 12. The Outlast Trials
 13. NBA 2K24
 14. Assassin’s Creed Mirage
 15. Planet Zoo
 16. Gran Turismo 7
 17. UFC 5
 18. Hogwarts Legacy
 19. Star Wars Jedi: Survivor
 20. South Park: Snow Day!

Broncu u prodaji za ožujak osvaja Dragon’s Dogma 2. Na četvrtom mjestu je Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, a top 5 završava s Rise of the Roninom. Zanimljivo je da na listi od 20 igara, GTA 5 stoji čvrsto na sedmom mjestu, a podsjećamo da je riječ o listi najprodavanijih igara mjeseca. Do kraja liste imamo još nekoliko zanimljivih naslova kao što je Assassin’s Creed Mirage. UFC 5, Hogwarts Legacy i Star Wars Jedi: Survivor.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.