back to top

Pogledajte koje će to novitete imati EA Sports FC 25!

OBJAVLJENO

X profil pod nazivom FGZNews je objavio nekoliko informacija koje su vezane za nadolazeći EA Sports FC 25. Bit će to drugi naslov Electronic Artsa od kada više ne nose naziv FIFA u svojim naslovima. Nekoliko zanimljivih noviteta se nalaze na listi koju je objavio FGZ na svojem X profilu. Za početak, možda i najveća novost od svih koje ćemo danas komentirati je Penta mod. Riječ je o 5v5 meču koji je inspiriran Voltom. Utakmice će funkcionirati tako da možete imati 4 igrača i jednog AI (golman). Svaki igrač bira jednu karticu iz svog Ultimate Teama i kontrolira samo nju. Penta mod, koji se prvobitno trebao zvati Rush imat će svoj sustav nagrada i objectivesa. Ako EA napravi sve kako treba, ovo bi mogao biti jedan od igranijih modova u nadolazećem FC 25.

Nadalje, AS Roma, Napoli FC i AC Monza će ponovno biti licencirani klubovi, ali s druge strane Inter više nema licencu. FGZ je otkrio i kako Brazilska liga neće biti dodana u FC 25 jer trenutno traju pregovori između Konamija i EFootballa o potpisivanju potencijalnog ugovora. Nakon toga, dolazimo do teme packova. Još jedan vrlo važan segment Ultimate Teama, a mnogima i najdraži segment. Kako FGZ doznaje, EA Sports FC 25 će vratiti svima dragi tunel, ali ovoga puta će biti malo drugačiji. Naime, trebali bi vidjeti samo sjenu igrača kada nam se otvore vrata koridora kroz kojeg moramo proći da dođemo do naše nove kartice. Također, ove godine ćemo prvo doznati ligu iz koje nam dolazi igrač, a tek onda klub u kojem igra. Čini se kako je EA dosta kopirao nekadašnji PES.

Poznato je i kako će taktike doživjeti nekoliko promjena. U EA Sports FC 25 nećemo imati iste nazive instrukcija za igrače, a neke neće imati ni istu svrhu. Primjer toga je “Get in behind” koji sada znači da će igrač početi vrebati loptu iza leđa protivničkih stopera. FGZ je otkrio kako je on već vidio izgled menija, te je poručio kako se njemu osobno nisu svidjeli.

Nekoliko novosti dolazi i u Pro Clubse, za početak treba negirati sve glasnije koje su se provlačile internetom kako će EA ukinuti Pro Clubse u FC 25. Pro Club bi trebao doživjeti najveću promjenu, odnosno iz EA-a imaju plan potpuno promijeniti sustav ovog moda. Oni će ove godine dobiti novi game mod koji se zove One To Watch. FGZ dodaje kako unutar FC 25 više neće biti moguće imati igrače levela 100, te kako će naglasak biti na realnosti.

Za kraj smo ostavili još nekoliko promjena i noviteta o kojima ne znamo previše. EA Sports FC 25 imat će potpuno novi sustav kornera. Također, treneri će biti potpuno drugačiji. Na primjer, ako je vaš trener Guardiola, vaša ekipa odmah dobiva Tiki Taka taktike, ali ako ste se odlučili za Mourinha, onda ćete imati Park The Bus taktiku koju ćete puno lakše implementirati u vašu ekipu. Odabrani stoperi ili bekovi će moći postati defenzivni vezni i AI će sada moći sam, automatski slati duge lopte. Ovaj zadnji dio je malo zbunjujuć, a poznavajući EA, mogao bi biti pun glitcheva.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.