back to top

Pogledajte kako izgleda novi Asusov gaming telefon – ROG Phone 8

OBJAVLJENO

Asus ROG Phone 8 novi je gaming telefon koji ima čak 24GB RAM-a. Mobitel je prezentiran na noćašnjoj prezentaciji ROG gaming linije proizvoda, a uz njega, Asus je predstavio i nove gaming laptope. ROG Phone 8 ima dvije izvedbe, klasičnu i PRO varijantu. Prethodni ROG telefoni su ranije bili namijenjeni prvenstveno igračima, ali ovim modelom Asus je odlučio malo “unormaliti” dizajn ovog mobitela. Naime, ROG Phone 8 ima elegantniji dizajn od svojih prethodnika i puno je manje gamerskih detalja.

Obje varijante ovog mobitela pokreće Snapdragon 8 čip treće generacije, a PRO varijanta ima i 1TB klasične memorije. Što se dizajna hlađenja tiče, on je izveden da odvodi toplinu direktnu na pozadinu uređaja, cijeli sustav hlađenja može sniziti temperaturu uređaja do 26°C.

Prošlogodišnji model je dobio nadogradnju kamere. Glavna kamera koristi Sonyjev najnoviji IMX890 senzor od 50MP s optičkim stabilizatorom u šest osi, a druga kamera namijenjena je za ultra-wide snimanje u 13MP. U odnosu na prošlu godinu, ovaj put imamo i treću kameru koja ima 32MP telephoto kameru za udaljeno snimanje s 3X optičkim zoomom. Na kraju nam ostaje prednja kamera koja je u 32MP s proširenim kutom snimanja sa 73 do 90 stupnjeva. San svake osobe koja žudi za grupnim selfijima.

Sve je to prikazano na Samsungovom E6 AMOLED panelu dijagonale 6,78 inča osvježavanja do 165Hz. Pozadina ovog mobitela skriva još jedan AniMe Vision Mini-LED ekran za prikaz osnovnih informacija poput notifikacija i sličnog. Asusov ROG Phone 8 ima bateriju kapaciteta 5500 mAh, te podržava HyperCharge punjenje do 65W i bežično punjenje do 15w. ROG Phone 8 je prvi gamerski telefon koji je otporan na vodu i prašinu.

Nemojte misliti da vas ovo zadovoljstvo neće koštati, ROG Phone 8 u SAD-u drži cijenu od 1100 dolara (osnovni model), dok bi vas Pro verzija koštala 1500 dolara.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.