back to top

POWERED BY:

Pogledajte kako izgleda Kraven the Hunter film

OBJAVLJENO

Prvi trailer za Kraven the Hunter objavljen je prije nekoliko dana, i već ima preko 8 milijuna pregleda. Trominutni trailer otkirva da će film biti priča o lovcu, odnosno služiti će da se upoznamo s likom Kravena. Neke scene prikazuju mladog Kravena kako se susreće s lavom koji ga je teško ranio. Nakon tog susreta Kraven dobiva svoje moći.

Dvije scene su posebno zanimljive u ovom traileru. Prva je ona u kojoj vidimo pauke kako padaju na Kravena. To bi trebao biti mali hint da bi nekada trebali dobiti film s njim i Spider-Manom. Druga scena se nalazi na samom kraju filma, gdje se se jedan od likova bode nekakvom injekciom zbog koje se pretvara u legendarnog Rhina. Treba napomenuti kako film izgleda dosta brutalno u scenama borbe, te se ne boji prikazati “gadne” detalje.

Film Kraven the Hunter distribuira Sony Pictures Realeasing. J. C. Chandor redatelj je ovog nadolazećeg akcijskog filma, a neka od udarnih glumačkih imena su: Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Ariana DeBose i Alessandro Nivola.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.