back to top

POWERED BY:

Pogledajte kako izgleda Kraven the Hunter film

OBJAVLJENO

Prvi trailer za Kraven the Hunter objavljen je prije nekoliko dana, i već ima preko 8 milijuna pregleda. Trominutni trailer otkirva da će film biti priča o lovcu, odnosno služiti će da se upoznamo s likom Kravena. Neke scene prikazuju mladog Kravena kako se susreće s lavom koji ga je teško ranio. Nakon tog susreta Kraven dobiva svoje moći.

Dvije scene su posebno zanimljive u ovom traileru. Prva je ona u kojoj vidimo pauke kako padaju na Kravena. To bi trebao biti mali hint da bi nekada trebali dobiti film s njim i Spider-Manom. Druga scena se nalazi na samom kraju filma, gdje se se jedan od likova bode nekakvom injekciom zbog koje se pretvara u legendarnog Rhina. Treba napomenuti kako film izgleda dosta brutalno u scenama borbe, te se ne boji prikazati “gadne” detalje.

Film Kraven the Hunter distribuira Sony Pictures Realeasing. J. C. Chandor redatelj je ovog nadolazećeg akcijskog filma, a neka od udarnih glumačkih imena su: Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Ariana DeBose i Alessandro Nivola.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.