back to top

Pogledajte GTA 6 trailer koji izašao ranije zbog leakova

OBJAVLJENO

Jučer tijekom večeri leakan je bio trailer za GTA 6 kojeg smo trebali gledati tek danas u 15 sati. Rockstar je zatim odlučio da službeno objave trailer ranije na svome Youtube kanalu i putem Twittera zamolili igrače da ga ondje pogledaju.

Naslovnica i trailer nas upoznaju s našim proganostima Jasonom i Luciom koji u Bonnie i Clyde stilu pokušavaju ući u svijet kriminala. Trailer započinje tako što naša protagonistica Lucia odgovara da je zbog loše sreće završila iza rešetaka. Brzo nakon toga trailer pokazuje prepune plaže Miamia ondosno Vice Citya.

Dobili smo prikaz i ruralnog područja, močvara u kojo se nalaze flamingosi. Kasnije u traileru vidimo i krokodila u super marketu što govori o raznolikosti životinja koje ćemo susretati kroz GTA 6. Bogat noćni život, crnački hoodovi i bazeni na vrhu nebodera sve ćemo to proći.

gta 6 trailer tehix

Biti će prisutna i drušvena mreža koja podsjeća na TikTok live streamove, no nismo sigurni kakav će to utjecaj imati na igru, ali moguće da ćemo ondje skupljati reputaciju.

GTA 6 igramo 2025. na PlayStation 5 te Xbox Series X/S. Nije se spominjao PC, no ako ćemo pogledati povijest Rockstara ne sumjamo da će GTA 6 baš kao što je i GTA 5 te RDR 2 kasnije doći na PC.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D