back to top

Poco F6 snažniji je od Poco F6 Pro modela bar tako djeluje na prvu

OBJAVLJENO

Poco je predstavio svoje nove uređaje F serije i pomalo zbunio sve korisnike. Razlog je bar nama nejasan jer je Poco F6 u mnogočemu bolji od svog brata Poco F6 Pro koji bi trebao ipak biti za jednu stepenicu više postavljen.

Oba modela pogonjena su Snapdragon čipsetom, ali što je apsurdno je da Poco F6 ispod poklopca krije Snapdragon 8s Gen3, a Poco F6 zadvoljiti će se sa Snapdragon 8 Gen2 koji je slabiji. Što nema nikakvog smisla jer je riječ o Pro modelu.

Poco F6 snažniji je od Poco F6 Pro modela bar tako djeluje na prvu TEHIX

Što se tiče baterije ona je u oba modela identična, jedina razlika je ovoga puta u korist Pro modela koji ima 120W punjenje dok bazni F6 ima 90W. Što se kamera tiče riječ je o tri senzora od kojih je primarni 50MP dok su preostala dva 8MP ultraširokokutni i 2MP marko senzor. Uvjetovano čipsetom Poco F6 Pro može snimati do 8K dok F6 može snimati 4K60 videozapise.

Zasloni su iste veličine 6.67″. Poco F6 Pro ima QHD+ OLED zaslon sa 120Hz. Nešto nižu rezoluciju 2464×1220 i osvježavanje zaslona od 90Hz ima Poco F6. Glavno pitanje je koliko je ljudi spremno za ova kompromisna poboljšanja izdvojiti 120 eura više kada je riječ osnovni model oba uređaja.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D