back to top

Počinje Steam Scream Fest

OBJAVLJENO

U našem članku prije nekoliko dana smo započeli temu o ludim popustima koji dolaze u ovo doba godine. Nakon samo nekoliko dana Steam najavljuje Scream Fest koji će imati “strašne popuste”. Steam Scream Fest započinje danas 25.10. od 19:00 h, a traje do 1.11. također do 19:00 h. Iz Steama nam poručuju da možemo očekivati oko tisuću naslova koji će biti na popustima.

Počinje Steam Scream Fest TEHIX

Sam Scream Fest je specifičan po tome da će najveći popusti biti na igrama horor žanra. Iako sumnjamo da će Steam odlučiti staviti samo horor igre na akciju, tako da očekujemo tu još raznih dobrih igara na finom popustu. Naravno više detalja ćemo znati danas u 19:00 h, a njih ćete moći ispratiti na našem Instagram profilu.

Ostaje nam da pričekamo odgovor Epic Gamesa na Steamov Scream Fest. No, već smo svi upoznati s načinom rada Epic Gamesa, tako da i od njih možemo očekivati jedan zanimljivi event i lude popuste.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.