back to top

PlayStation predstavio dvoje novih bežičnih slušalica – preskupe su

OBJAVLJENO

Zajedno s PlayStationom 5 dobili smo Pulse 3D headset koji pruža zaista odličan zvuk posebice kada igrate neku od igara koja je koristi sve predsnosti PlayStationa 5. Onda je i zvuk na novoj višoj razini nego da koristite headset drugog proizvođača.

Sony je odlučio kako je vrijeme za korak naprijed te po najavi PlayStation Portala dolaze nam dva nova audio uređaja koja će koristiti novu tehnologiju povezivanja. PlayStation Link nova je tehnologija koja barem u teoriji prenosi zvuk bolje i brže samim time i kvalitetnije. Trebali bi tako imati manju latenciju te puniji i čišći zvuk kojeg primamo, ali i šaljemo.

Pulse Exlore su in-ear buds slušalice. Imaju dva ugrađena mikrofona, po jedan u svakoj slušalici te uklanjanje pozadinske buke koriteći umjetnu inteligenciju. Pulse Elite nasljednik je Pulse 3D-a te osim Link konekcije koju imaju i Pulse Explore donosi još samo novi mikrofon. On se izvlači iz slušalice i kvalitetniji je nego što je to na prethnodniku. Nove Pulse Elite koštati će 149,99, dok će manje Explore koštati 219,99 što je i cijena nove koznole.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D