back to top

Phantom Blade Zero – novo kinesko ludilo

OBJAVLJENO

Kineski developer S-Game najavio je svoju prvu PlayStation 5 igru, Phantom Blade Zero. Ona je zapravo proširenje mobilne verzije. Phantom Blade je jako popularan serijal, ali na kineskom tržištu, tako da je uredu ako nikada niste čuli za njega. Igre koje se kriju iza tog imena su primarno mobilne, međutim developeri su odlučili doći na PlayStation 5 konzolu.

Glavu ulogu u Phantom Blade Zero će imati elitni borac koji dolazi iz organizacije The Order. Naime, naš junak biva protjeran iz organizacije jer su mu smjestili ubojstvo. Nakon optužbe naš protagonisti biva ubijen. No, iscjelitelj mu je podario drugu šansu tako što ga je oživio čudesnom magijom na 66 dana. 66 dana je rok za koji on mora poraziti zlo i donijeti mir svijetu.

Po traileru se da zaključiti kako će borba biti brza, a developeri kažu da su svoju inspiraciju pronašli u kungfu filmovima. Dosta ne tipičan izvor inspiracije, ali dati ćemo mu šansu. Svi potezi koje vidite u igri su rađeni ručno jer ih glumci nisu mogli odglumiti. Igra je najavljena za PC i PlayStation 5, no datum izlaska nam je nepoznat.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.