back to top

Peticija za spas Spider-Man: The Great Web postiže velik broj potpisa

OBJAVLJENO

Jučer smo bili svjedoci leakanog trailera kojeg vjerojatno nikada nismo trebali vidjeti. Riječ je naravno o Spider-Man: The Great Web. Insomniacov naslov koji izgleda nikada neće ugledati svjetlo dana. Fanovi su zgroženi i razočarani, upravo zbog toga su odlučili pokrenuti peticiju. Cilj iste je dosta optimističan, no nije nemoguć. Spider-Man: The Great Web izgleda kao zabavan multiplayer naslov koji bi igračima omogućio lutanja po raznim verzijama New Yorka.

Spider-Man: The Great Web je rađen po uzoru na nedavne animirane filmove o Spider-Manu. Ova nas je igra trebala dodatno upoznati s Marvelovim multiverzumom, te s još hrpetinom novih likova, kostima i zanimljivih priča. Mnogi vjeruju kako bi ova igra bila pun pogodak, no nismo baš sigurni da ćemo ju ikada zaigrati.

Ranije ovog tjedna je započelo kruženje raznih slika iz The Great Web igre, a jučer smo dobili trailer koji vjerujem da ste svi do sada pogledali. Danas, Spider-Man: The Great Web je dobio novi trailer koji prikazuje nekoliko novih, do sada ne viđenih scena. Upravo taj trailer je natjerao fanove ovog serijala da započne peticiju kojoj je cilj nagovoriti Insomniac da ipak realizira ovaj projekt. Peticija je u manje od 24 sata skupila 1500 potpisa. Ako želite i vi sudjelovati u ovom pokretu, link od peticije je ovdje.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.