back to top

Peticija za Days Gone 2 ima skoro 200 000 potpisa

OBJAVLJENO

Kada pričamo o Days Gone svjesni smo koliko je to dobra igra. Na prvu izgleda kao još jedan običan naslov s tematikom zombi apokalipse. No, kada ju zaigrate shvatite da je ipak nešto drugačija. Samim time stvorila je svoju grupu obožavatelja koji žude za nastavkom.

Sada već nekoliko godina znamo da se Days Gone 2 neće dogoditi. Ta činjenica je jako razljutila obožavatelje ovog naslova. Potaknuti tom i činjenicom da je prodaja Days Gonea zapravo jednaka prodaji Ghost of Tsushime je samo dolilo ulja na vatru. Za sve koje ne znaju, Ghost Of Tsushima će dobiti nastavak i filmsku adaptaciju.

Peticija za Days Gone 2 ima skoro 200 000 potpisa TEHIX

Fanovi Days Gone igre su ne umorni pa tako i dalje traže svoj dugoiščekivani nastavak. Ubrzo nakon što je otkriveno da igra neće dobiti svoj nastavak obožavatelj su pokrenuli peticiju, a sada nakon dvije godine ona ima skoro 200 000 potpisa. Treba napomenuti kako novi potpisi dolaze skoro svake četiri minute. Peticiju je započeo Kanhair Raval koji tvrdi kako milijuni ljudi žele nastavak ove igre.

Days Gone je očito jako važna nekim ljudima, a i mi bi voljeli zaigrati drugi dio ove postapokaliptične igre. Ako želite potpisati peticiju to možete napraviti ovdje.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.