back to top

PC igrači su bijesni na Sony, Helldivers 2 skuplja negativne recenzije!

OBJAVLJENO

Jučer smo pisali o tome kako su Sony i Arrowhead Games odlučili da igrači moraju kreirati PlayStation Network račun kako bi mogli nastaviti s igranjem Helldivers 2. U zadnja 24 sata, Helldivers 2 je skupio više od 54 tisuće negativnih ocjena i recenzija, a sve to od strane igrača koju su obožavali igru do prije nekoliko dana. Razlog ovolikog nezadovoljstva je već spomenuto kreiranje PSN računa.

Ruku na srce, PC igrači su pretjerali sa svojim reakcijama. PSN račun je besplatan, a za kreiranje istog će vam trebati maksimalno dvije minute. Sjetite se samo kako Activision, Ubisoft ili pak Xbox također traže svoju vrstu korisničkih računa. Zadnja stvar koja je zapravo dokaz kako je reakcija u potpunosti pretjerana je činjenica da je Sony i prije lansiranja igre najavio kako će PSN račun biti potreban za igranje Helldivers 2.

Helldivers 2 
Tehix

Jedini razlog zbog kojeg ova reakcija može biti opravdana je što PlayStation Network nije podržan u svim regijama u kojim je podržan Steam. Shvatljivo je onda kako su neki igrači poprilično bijesni jer više neće moći igrati igru koju su platili. Iako je riječ o manjem dijelu publike, i dalje nije pravedno prema tim igračima.

Vjerujem kako iz Sonyja nemaju namjeru odustati od integracije PSN računa unatoč ovom “prosvjedu” igrača. PSN račun će Sonyju omogućiti lakše moderiranje svojih nadolazećih PlayStation igara na PC. Podsjećamo i kako će za Ghost of Tsushima, koji uskoro dolazi na PC, biti potreban PSN račun.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.