PC igrači postavili su novi rekord aktivnosti na Steamu

OBJAVLJENO

Prvi put u 18 godina dugoj povijesti Steama jučer se dogodilo da je na toj platformi bilo prijavljeno 30 milijuna korisnika u isto vrijeme. Preciznije rečeno, u zadnjih 24 sata na Steamu je bilo najviše 30.032,005 igrača.

Od 30 milijuna prijavljenih igrača na Steamu, njih čak 8.523,537 imalo je pokrenutu barem jednu igru. Iako tim rezultatom nije oboren rekord sa početka godine gdje je zabilježeno 9,2 milijuna istovremenih igrača s pokrenutim igrama, i dalje je pohvalno za steam da imaju toliko količinu prijavljenih korisnika, te da se svakim mjesecom i danom povećava popularnost Steam na još veći nivo nego na kojem je sada.

PC igrači postavili su novi rekord aktivnosti na Steamu TEHIX

No, kao i svi dosadašnji rekordi aktivnosti, i ovaj je ostvaren preko vikenda kad igrači imaju najviše slobodnog vremena za igranje. Razlog zašto je brojka sada skočila vjerojatno se nalazi u tome što su napokon izašle očekivane igre kao što su COD: Modern Warfare II, A Plague Tale: Requiem i Gotham Knights. A ne zaboravimo ni Football Managera i The Sims 4 koji je postao besplatan.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!