back to top

Ovog vikenda starta prvi krug Gran Turismo World Series!

OBJAVLJENO

Gran Turismo World Series (GTWS) prvenstvo je otvoreno za Gran Turismo igrače diljem svijeta. Igrači se natječu u utrkama u skladu sa službenim pravilima, testirajući svoje vještine jedni protiv drugih. Igrači koji pokažu brzinu i sportski duh pozvani su natjecati se u GTWS događajima uživo. Riječ je o prestižnom globalnom prvenstvu osmišljenom da pronađe najbolje Gran Turismo vozače na svijetu. Natjecanje privlači elitne vozače sa svih strana svijeta, koji se okupljaju kako bi odgovorili na krajnje pitanje: Tko je najbrži, a tko posjeduje vještine i izdržljivost da postane prvak?

Nakon uzbudljivih online kvalifikacija u travnju i svibnju, najbolji Gran Turismo vozači na svijetu odabrani su za sudjelovanje u četiri događaja uživo koji će se održavati do prosinca. Akcija počinje u Montrealu, Kanada, gdje se održava 1. krug Manufacturers Cupa i Nations Cupa. Gran Turismo World Series sastoji se od dva prvenstva, Kupa nacija (Nations Cup) u kojem se igrači natječu za svoju zemlju ili teritorij i Kupa konstruktora (Manufacturers Cup) u kojem voze za svoje omiljene proizvođače automobila.

GDJE I KADA GLEDATI?

Prva utrka se održava u subotu, 6. srpnja, pod nazivom Manufactures Cup. Utrku možete pogledati po lokalnom vremenu (CEST) u 23:00 sata. Druga utrka se održava u nedjelju, 7. srpnja, pod nazivom Nations Cup, a možete ju pogledati po lokalnom vremenu (CEST) u 1:30 u noći.

Ako ne pratite utrke unutar igre, možete gledati streamove uživo na tri platforme. The Gran Turismo internetskoj stranici, na YouTubeu, te na Twitchu.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.