back to top

Ovo su nominacije za igru godine na The Game Awards

OBJAVLJENO

Najprestižnija nagrada u svijetu gaminga biti će dodijeljena 7. prosinca. Nomicije su podijeljenje u nekoliko kategorija, a svakako najvažnija je “Game of The Year”.

Listu nominiranih za najbolju igru godine čine: Alan Wake 2, Baldur’s Gate 3, Marvel’s Spider-Man 2, Resident Evil 4, Super Mario Bros. Wonder i Zelda: Tears of the Kingdom. Na listi je izostao Bethesdin Starfield koji će svoju utješnu nagradu potražiti u kategoriji za najbolji RPG naslov gdje mu je najveći konkurent Baldur’s Gate 3.

Glasanje je omogućeno svima te ga možete obaviti putem ovoga linka. Što se tiče glasanja novinara iz regije su prisutne kolege s HCL.hr portala na čemu im iskreno čestitamo. Nažalost nijedna domaća igra nije dobila nominaciju, a iskreno smo se nadali da će svoje mjesto ondje pronaći The Talos Principle 2.

The Game Award više je od samog dodijeljivanja nagrada biti će to event na kojem ćemo ugledati najave za neke nadolazeće naslove. Ove godine slave desetu obljetnicu pa bi recimo jedan GTA 6 trailer bio idelan spoj njihove deset i Rockstarove 25. obljetnice postojanja.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D