back to top

Ovo su mogući novi likovi koji dolaze u MultiVersus

OBJAVLJENO

Prema raznim insajderima i velikom curenju informacija, MultiVersus planira dodati još likova i nekoliko stageova. Ovaj leaker je upozorio sve kako njegov račun ima više opomena, te kako bi uskoro mogao biti uklonjen. No, velika većina igrača je već pogledala sve leakove tako da pišemo na vrijeme!

Nakon analize podataka koji su dostupni na X profilu AusilMV, mogli smo pronaći imena kao što su Daffy Duck, Samurai Jack i Aquaman. Samurai Jack i Aquaman su potencijalno najavljeni i od strane developera u njihovom novom traileru. Naime, velik broj igrača spominje prisustvo trozupca i katane u novom MultiVersus traileru.

Osim novim likova, novi stageovi će također biti dodani u MultiVersus. Naš leaker tvrdi kako se radi o Cat Concerto i Candy Kingdom. Cat Concerto je naravno referenca na jednu od najpoznatijih epizoda Tom & Jerry svih vremena. Najnoviji trailer nagovijestio je i Teen Titanse, a u trenutku pisanja ovog članka razvojni tim koji stoji iza MultiVersusa nije službeno potvrdio nijedan od ovi leakova.

Podsjećamo kako je MultiVersus ponovno pokrenut 28. svibnja nakon duže pauze. U igru je uveden novi sadržaj i nove značajke. Tada su se popisu likova pridružili Jason Voorhees iz Friday the 13th i Agent Smith iz Matrixa.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.