back to top

Ovo je postava besplatnih PS Plus igara za travanj

OBJAVLJENO

Kao što to obićno biva krajem mjeseca donosimo vam najavu što će PS Plus pretplatnici besplatno moći zaigrati u narednom mjesecu. U travnju imamo zanimljivu postavu igara među kojima je i Minecraft.

Immortals of Aveum očekuje PS5 igrače. Riječ je o FPS naslovu u kojem umjesto pušaka koristimo magiju. Igra ima preko 25 različitih magija i 80 talenata. Mogućnost izrade vlastite opreme kao i prilagođavanje svog načina borbe novim magijama biti će ključna za prelažanje misija.

Ovo je postava besplatnih PS Plus igara za travanj

Minecraft je odavno prešao granicu one male indie kockaste igre o gradnji i kopanju kamena. Tako smo dobili mnoge iteracije, a jednu od njih moći će te zaigrati besplatno. Minecraft: Legends je RTS koji nas odvodi u borbu protiv Piglina koji su započeli svoju misiju zauzimanja kontrole Overworlda (svijeta). Minecraft: Legends nije imao najbolji start, ali je Mojang redovno ažurirao igru i unaprijedio ju u svakom pogledu. Biti će dostupan za PS4 i PS5 igrače.

Skul: The Hero Slayer dolazi isključivo kao PS4 verzija na PS Plus ovoga mjeseca. Nema upgrade za next-gen konzole, ali to ne ćini ovaj platformer manje zanimljivim. Pixelart grafički stil volite ili ne, ali moramo priznati da je Skul jedna od igara koje su ga odlično iskoristile.

Sve naslove moći ćemo zaigrati od 2.4.

POVEZANO

Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D