back to top

Overwatch anime debitirat će u srpnju

OBJAVLJENO

Ovo je najbliže što će obožavatelji Overwatcha doći do TV serije. Blizzard je tijekom godina izbacivao izvrsne kratke animirane filmove s tematikom Overwatcha. Svrha istih je bila prikazati pozadinske priče novih i starih likova iz Overwatcha. Blizzard i dalje nije objavio neki filmić koji će pokriti sva događanja iz Overwatcha 2. Programeri su obećali kako će se to obaviti početkom šeste sezone Overwatcha 2. No, dok nju čekamo, u međuvremenu nam dolazi Overwatch anime.

Miniserija od tri epizode zove se Genesis. Naslov i trailer nam sugeriraju da će se ona fokusirati na rane dane Overwatch grupe. Koja je morala biti osnovana kako bi branila ljude u globalnom ratu protiv robota. Neke scene prikazuju ljude koji žive s robotima u harmoniji, prije nego što se AI pobunio. U seriji se pojavljuju tri heroja iz igre; Reinhardt, Torbjörn i Ana. Osim trojca iz igre, u seriji će se pojaviti Mina Liao, koja je stvorila Echo.

Teaser, koji ima drugačiji stil animacije od prethodnih kratkih filmova, sugerira da će miniserija pomoći u povezivanju nekih od mnogih ne ispričanih dijelova Overwatch priče. Prva epizoda bit će dostupna na YouTubeu 6. srpnja, te će trajati nešto više od pet minuta.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.