Overwatch anime debitirat će u srpnju

OBJAVLJENO:

Ovo je najbliže što će obožavatelji Overwatcha doći do TV serije. Blizzard je tijekom godina izbacivao izvrsne kratke animirane filmove s tematikom Overwatcha. Svrha istih je bila prikazati pozadinske priče novih i starih likova iz Overwatcha. Blizzard i dalje nije objavio neki filmić koji će pokriti sva događanja iz Overwatcha 2. Programeri su obećali kako će se to obaviti početkom šeste sezone Overwatcha 2. No, dok nju čekamo, u međuvremenu nam dolazi Overwatch anime.

Miniserija od tri epizode zove se Genesis. Naslov i trailer nam sugeriraju da će se ona fokusirati na rane dane Overwatch grupe. Koja je morala biti osnovana kako bi branila ljude u globalnom ratu protiv robota. Neke scene prikazuju ljude koji žive s robotima u harmoniji, prije nego što se AI pobunio. U seriji se pojavljuju tri heroja iz igre; Reinhardt, Torbjörn i Ana. Osim trojca iz igre, u seriji će se pojaviti Mina Liao, koja je stvorila Echo.

Teaser, koji ima drugačiji stil animacije od prethodnih kratkih filmova, sugerira da će miniserija pomoći u povezivanju nekih od mnogih ne ispričanih dijelova Overwatch priče. Prva epizoda bit će dostupna na YouTubeu 6. srpnja, te će trajati nešto više od pet minuta.

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.

POVEZANO

spot_img